Jands Lighting
It is currently Thu Dec 12, 2019 1:43 pm




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
 Position fx 
Author Message
Registered
Registered

Joined: Mon Jul 29, 2013 3:33 am
Posts: 4
Reply with quote
Post Position fx
Hi! to do that would be able to record only one effect into cue, without the obligatory reference to the position as at avolites. for example, one cue list with the positions and the second only to the effects on the position, without being tied to a specific position. and fader assign speed effect.


Thu Mar 26, 2015 2:52 am
Profile
500+ Club
500+ Club

Joined: Sun Oct 19, 2008 4:49 pm
Posts: 553
Location: Toronto, Ontario
Reply with quote
Post Re: Position fx
under the advanced tab in the FX editor you can change it to be a free effect

if you check the 'don't use own basepoint' button it will ignore whatever base information it was given in the cue


Attachments:
basepoint.png
basepoint.png [ 34.05 KiB | Viewed 2819 times ]

_________________
Elevation Audiovisual
www.elevationav.com
Taking your event to the next level
Thu Mar 26, 2015 3:35 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.