Jands Lighting
It is currently Sun Dec 15, 2019 10:27 am




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
 Fixture chooser stops updating fixture output 
Author Message
Registered
Registered

Joined: Fri May 11, 2018 3:58 am
Posts: 2
Reply with quote
Post Fixture chooser stops updating fixture output
We have just completed a new Vista setup with a Mac mini and S3 console. Over the last few days of programming I have noticed that after a while the fixture chooser screen will stop updating fixture output values with what is actually changing on stage. Same issue on live tab and cuelist. If I bring up output view it will trigger the fixtures to update but they go back to not responding in fixture chooser view. Only resolution is to close vista and reopen. Actual fixtures are not affected and changing appropriately, only fixture chooser display is stuck.

Anyone seen this before?


Fri May 11, 2018 4:12 am
Profile
Registered
Registered

Joined: Fri May 11, 2018 3:58 am
Posts: 2
Reply with quote
Post Re: Fixture chooser stops updating fixture output
I *think* I have "fixed" this issue. We have a few layout tabs in vista. The first, not used, had fixtures all off screen. I set this zoom back to 100%. Somehow along the way, a note popped back up on our frequently used layout that I got back in screen and set back to 100% zoom. Without closing vista, fixtures started and kept updated correctly in fixture chooser view. Not sure if this is a bug or feature!


Fri May 18, 2018 12:45 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.